EmotieCoaching is voor iedereen die zijn Emoties wil begrijpen en die wil leren hoe er het beste mee om te gaan, zodat de verbinding met zichzelf en met anderen gezonder of beter wordt. Wil je bijvoorbeeld meer zelfbewustzijn ontwikkelen of hebt je last van angst, depressie of andere Emoties? EmotieCoaching helpt jou inzicht te krijgen op je Emotionele triggers en voorkomt daarmee dat je je emoties gaat onderdrukken, negeren of ventileren op je omgeving. Je zult tools krijgen hoe om te gaan met je Emotionele systeem, waardoor je op een gezondere manier leert omgaan met je Emoties, wat voor een positief effect zorgt op jezelf én je relaties.

EmotieCoaching is een coachvorm waarbij de sturing in het gesprek vanuit het Emotionele navigatiesysteem van jouzelf komt. Jouw Emoties zullen de richting geven van het gesprek die feilloos vertellen wat er zich binnen in jou afspeelt. Deze coachvorm zorgt ervoor dat er op een zeer effectieve manier tot de kern van het probleem gekomen wordt.

Dit is persoons-en situatieafhankelijk. EmotieCoaching is maatwerk en geen één persoon of situatie is hetzelfde. Het allerbelangrijkste is dat wanneer jij denkt en/ of voelt dat je vastloopt, dat je de stap naar ondersteuning durft te maken voor jezelf. De oplossing is namelijk dichterbij dan jij denkt. Je bent het waard. Zie bij tarief voor meer informatie en kies wat het beste bij jou past.

Ja, dit is mogelijk. Via ZOOM of Skype behoort tot de mogelijkheden.

Een consult duurt rond de 45 minuten tot 1 uur.

Ja, een coach sessie in het Engels is geen probleem.

Soms wordt coaching vergoed.
Je werkgever kan besluiten bij te dragen of de volledige kosten voor coaching te vergoeden. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Een afspraak verzetten of annuleren kan altijd, maar laat dit 24 uur van tevoren weten.
Annuleringen binnen 24 uur worden wel in rekening gebracht.

Privacy/veiligheid staat hoog in mijn vandaal. Zie het kopje Privacybeleid voor meer informatie.

Het Emotie Expertise Centrum is het instituut om alles te leren en te integreren over Emoties. Vera Helleman, de founder, heeft de vertaalslag kunnen maken naar wat Emoties ons vertellen en daarmee ook hoe wij deze op een constructieve manier kunnen gebruiken.
Interessant? Check emotieexpertisecentrum.nl.

Ja, een gecertificeerde EmotieCoach staat garant voor deskundigheid, bekwaamheid en kwaliteit.
Het Emotie Expertise Centrum is erkend door het CRKBO, NRTO, PE online en het UWV.
Het coaching vak is geen beschermd beroep. Dit betekent dat iedereen zich een coach mag noemen, zonder voorafgaande opleiding, waardoor er getwijfeld kan worden aan de vakkundigheid. Een gecertificeerde EmotieCoach haalt die twijfel weg.

Via het knopje Contact kun je mij bellen, appen, e-mailen of vul het contactformulier in met jouw vraag.

Afspraak maken?