Maria is een vrouw in haar sessie als emotie coach die zich niet laat misleiden door woorden en je liefdevol begeleidt naar de kern van het probleem waar we mee aan de slag zijn gegaan. Ze geeft in heldere en duidelijke woorden weer om zelf tot de ontdekking te komen wat er speelt. Dit komt op je gevoelswaarde aan waarmee je de inzichten voelt en je oude patronen van misleiden simpel door ziet. In 1 sessie super veel bereikt. Dank je wel Maria dat je nog vele mensen mag begeleiden met jou mooie werk.

~ Brenda ~

Deze engel Maria ziet de mens met haar hart. Zij geeft door de techniek tools om mijn emotie te reguleren die nogal eens aan de hobbel gaan, zonder oordeel en in het nu. Ruimte voel ik nu, blijf oefenen en wie weet tot ziens. Namaste.

~ An Dedden ~

Ik was nieuwsgierig hoe een emotiecoach mijn pijnpunten benaderd. Ik leerde door Maria inzien waar mijn gedachten mijn waarheid wordt, aannames en overtuigingen zijn geworden. Het zijn verhaallijnen met mijn bijbehorende emoties. Daarin kan ik steeds de keuze maken om erin mee te gaan of niet. Het was heel verhelderend en leerzaam. Als je doorhebt hoe het werkt, kun je het ook sneller onder loep nemen en dicht bij jezelf te blijven. Mooie inzichten!
Dank je wel Maria.

~ Annelieke ~

Het gesprek met Maria heb ik als bijzonder plezierig ervaren.
Maria heeft mij bewust gemaakt, ook ruimte te geven aan gedachten aan toekomstige ontwikkelingen welke ik niet zozeer kon zien. Het gesprek heeft mij geholpen om een zorg te relativeren. Hierdoor verwacht ik de momenten van zorg minder heftig. Bovendien lijkt het nu makkelijker betreffende zorg te bespreken met betrokken.

~ Anoniem ~

Very fulfilling experience! It was my first time trying emotion coaching and was curious to know how it can help me. The coaching session helped me naturally define and understand my emotions. Maria was kind and patient enough to listen to my deep ramblings and make meaning out of them. I think everyone should try this kind of coaching so that they can get that same feeling of relief I had at the end of the session.

~ BV Oladipo ~

In mijn gesprek met Maria kreeg ik enerzijds de bevestiging dat ik mijn gevoel en gedrag al goed kan observeren, en dat ik daar continu aan blijf werken. Daarmee krijg ik steeds meer congruentie tussen gedachten en gevoelens, voor mijzelf en voor anderen. En dus consistentie en evenwichtigheid. Maar ik kreeg ook het inzicht dat acceptatie van hoe het is ook een goede keus kan zijn. Niet altijd calvinistisch blijven werken aan jezelf, maar soms ook even stil staan en niets hoeven doen. Deze afwisseling tussen acceptatie en actie, dat is een mooi nieuw zelfinzicht dat Maria me heeft gegeven.
Dankjewel Maria!

~ Gerrit Vixseboxse ~

2 jaar geleden hadden we ook een consult. De ontvangst was erg hartelijk. Mooie ruimte, kopje thee, ik was op mijn gemak. We hadden het over relaties, contacten leggen, maar ook over alleen zijn. Maria stelde mij meerdere mailen de vraag ‘wat voel je daarbij?’. Het antwoord was soms lastig, maar steeds verhelderend en inzichtelijk. Het gesprek van een uur was snel voorbij en met een warm gevoel namen we afscheid.

~ Met liefde Henk ~

De coachsessie met Maria heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weet waar ze over praat en heeft mij meer inzicht gegeven in mijn proces en emoties. Ze bracht een emotie in mij naar boven die ik in eerste instantie bij mijzelf niet kende maar na een tijdje viel alles voor mij op zijn plek. Maria je hebt mij weer een stapje verder geholpen. Dank je wel.

~ Leonie Olthof Verkerk ~

Afspraak maken?