Is certificering belangrijk voor een EmotieCoach?

Ja, een gecertificeerde EmotieCoach staat garant voor deskundigheid, bekwaamheid en kwaliteit. Het Emotie Expertise Centrum is erkend door het CRKBO, NRTO, PE online en het UWV.Het coaching vak is geen beschermd beroep. Dit betekent dat iedereen zich een coach mag noemen, zonder voorafgaande opleiding, waardoor er getwijfeld kan worden aan de vakkundigheid. Een gecertificeerde EmotieCoach haalt die twijfel weg.

Wat is het Emotie Expertise Centrum?

Het Emotie Expertise Centrum is het instituut om alles te leren en te integreren over Emoties. Vera Helleman, de founder, heeft de vertaalslag kunnen maken naar wat Emoties ons vertellen en daarmee ook hoe wij deze op een constructieve manier kunnen gebruiken. Interessant? Check emotieexpertisecentrum.nl.

Hoeveel consults heb ik nodig?

Dit is persoons-en situatieafhankelijk. EmotieCoaching is maatwerk en geen één persoon of situatie is hetzelfde. Het allerbelangrijkste is dat wanneer jij denkt en/ of voelt dat je vastloopt, dat je de stap naar ondersteuning durft te maken voor jezelf. De oplossing is namelijk dichterbij dan jij denkt. Je bent het waard. Zie bij tarief voor meer informatie en kies wat het beste bij jou past.

Afspraak maken?